Alla inlägg den 3 juli 2011

Av Emily - 3 juli 2011 19:59

Även idag har vi städat och röjt här hemma. Mitt hjärta som får ta den största delen har varit så duktig i helgen! Världens bästa  

Idag tog vi tag i "gästrummet". Nu går det iaf att gå in i rummet utan att slå ihjäl sig på alla kartonger och annat som stod överallt på golvet. Det är fortfarande en uppsamlingsplats och det kommer det nog att få vara ett tag till. Vi behöver inhandla lite bokhyllor/hyllor innan vi kan bli av med resterande som står i rummet. Men snart så!!

Vi flyttade ut några möbler i "allrummet" utanför och möblerade om lite. Sen hängde jag upp en del kort på väggarna, många hade tråkiga ramar men innehållet var desto finare!

Nu på kvällen har vi haft fikagäster. Resten av kvällen ska vi tillbringa i soffan och passa på att kramas lite :)


Trevlig kväll!


Av Emily - 3 juli 2011 10:22

Gårdagen gick åt till att städa, heeeela dagen! Uscha, så det såg ut här hemma! Det var inte det roligaste vädret att vara inne i, kvavt och svettigt! Ja, det fullkomligen rann svett om mig! Men vi fick klart Elliots rum, så där sov han inatt. Det gick bra tills tidig morgon då han kom in till oss och la sig. Så jag hoppas det kommer gå bra i fortsättningen med. Min förhoppning är ju att han ska få sova bättre då vi väckt varandra sista tiden.

Vi storstädade hela huset här hemma, tvättade och skakade mattor, damsög, damtorkade och skurade golven. Känns jätte skönt att ha det avklarat! Tänkte att jag skulle ta tag och skura alla skåp invändigt sen när magen är borta, det är välbehehövligt det med!

På kvällen åkte vi iväg och handlade, körde Nicole till en kompis och åkte förbi pollarna på betet. Coritas sår var mycket finare!   Men det är dags att sko dom igen. Denna gång blir det tätare mellan gångerna då skorna inte verkar sitta så länge som de bör..

Kvällen tillbringades i soffan, efter det att Nicole kom hem somnade vi i varsin del av soffan innan vi insåg att duschen och sedan sängen kunde vara en bra ide´!


Nu, röjja lite till här hemma! Tjingeling! 

Ovido - Quiz & Flashcards