Alla inlägg den 15 juli 2011

Av Emily - 15 juli 2011 09:55

Hade precis skrivit klart att inlägg här när datorn helt plötsligt bestämde sig för att stänga av sig.


Idag har vi varit vakna sedan 04.30, härligt (not!) Vid fem åt vi frukost så nu har vi precis ätit lite frukt för att klara oss till lunchen.

Elliot har just nu så mycket energi att han nog inte vet själv vart han ska ta vägen. Det är iof inte så konstigt då han är van vid att få göra så mycket mer än vad han har fått göra de senaste dagarna. All överskottsenergi som han har förvandlas till djävulskap, vilket inte är kostigt! Jag orkar helt enkelt inte hålla samma tempo som förut. Men snart är  det förhoppningsvis ändring på det!


Igår var vi på MVC och min mamma var med och passade Elliot från att klättra i gynnstolen och hänga i draperierna :P Allt såg bra ut vilket kändes skönt! Men ack så trött jag är på att vara gravid nu. Det är som sagt tur att det för med sin något bra!


Åkte till affären igår för att handla. När jag kommer fram och har tagit vagn, packat ur oss ur bilen (Elliot sov) insåg jag att jag hade glömt plånboken, kassarna och inhandlingslistan hemma. Så det var bara att åka hem igen.. Rikitgt irriterande! Fick med mig plånboken men glömde resten men det fick gå ändå!

På kvällen kom Hannah, Ante, Jane och lilla Jolene och fikade med oss. Jätte trevligt! Och så mysigt med en liten att få titta på! Åh, vad jag längtar nu!! Hade slängt ihop kolakakor och chokladsnittar som vi mumsade på till kaffet.


Nä, nu ska jag ta tag i en förbannd lilleman och försöka underhålla honom på något vänster! Tjingeling!

Ovido - Quiz & Flashcards