Alla inlägg den 10 juli 2011

Av Emily - 10 juli 2011 22:22

Även denna helg har det putsats här hemma.. Men vi har hunnit med en del annat också ;)

I fredags var hjärtat och Nicole ute och åkte hoj på kvällen medans jag, Elkiot och djuren var hemma. Hade tänkt ge mig själv lite egentid efter det att Elliot somnat men så blev det inte.. Elliot ville absolut inte sova, Smackie gjorde sina härliga protester i trosan, tvättmaskinen läckte och Elliot "lekte" i sitt kiss. Låter kul va?! Det slutade med att Elliot somnade, Smackie fick sova i köket (där mattan var bortplockad) och jag somnade i soffan innan de andra kom hem :P


Lördagen spenderades hemma hos Micke och Camilla. Ida fyllde 10 år och det skulle ju firas! Sen blev vi bjudna på middag med, vilket vi tackar för!!!  








Idag har det putsats lite mer här hemma. Tv apparaterna har fått komma upp på väggen, Elliot har fått in två bokhyllor i sitt rum och lite mer leksaker. Alla överdrag i soffan åkte den och i i maskinen och även plädarna som låg där. Så nu ska allt bara torka innan det ska på plats igen. Stolsöverdragen i köket drogs på efter en tvätt.. men så försörda de är!! Nackdelen med att ha katt! Men de får duga tills vidare! Sen har vi då den sedvanliga städningen med... Så nu är det liiite renare iaf!


Tobbe var supergullig och hade handlat med sig mat. Vi grillade fläskfile´och åt en massa gott till - TACK!!! 


Ovido - Quiz & Flashcards