Alla inlägg under mars 2011

Av Emily - 14 mars 2011 08:41

Idag skulle vi minsann upp ännu tidigare tyckte Elliot. Jag vet inte riktigt om jag höll med honom.. Men det var bara att stiga upp.

Jag gick ner till vardagsrummet med förhoppningen om att iaf få ligga på soffan och vakna till mig. Elliot hjälpte mig så gärna att vakna. Han drog fram en massa leksaker att dunka mig i huvudet med.. :P

Så nu är även jag vaken och vi har precis ätit frukost.

Hoppas nu på en bra dag och att köparna kommer som de sagt..*Peppar,peppar*

  

Elliot visar hur man ska ha mammas diadem :P

Av Emily - 13 mars 2011 22:19

Trots att jag skulle ta det lugnt har jag hunnit med en massa här hemma..


Lördagen var det till att gå up tidigt för att hålla en liten pigg grabb sällskap. Vi städade och fixade här hemma och sedan undan lite möbler. Sen åkte vi iväg till Älta och hämtade Elliots säng och påväg därifrån svängde vi förbi Biltema. Vad saker de har! Var ett tag sedan jag var där.. Väk hemma igen skarvade hjärtat ihop tv sladdarna och drog fram sladd till antennen. Så nu har vi Tv i sovrummet igen!! :) Jag tycker ju det är så skönt att kunna se på Tv innan jag somnar om kvällarna och även att kunna sätta på den på nätterna när jag vaknar och inte kan somna om...


På eftermiddagen åkte vi till Mia och Awe för att fira honom! Det bjöds på super smarrig smörgås tårta, det som är sååå gott!! Ibaldn är jag bra sugen på att göra det hemma, "bara för att" till ex middag :P


Under kvällen fixade vi mer här hemma och underhöll Elliot. Vi satt tillsammasn och lekte med hans leksaker vilket uppskattades! Det är inte speciellt ofta både mamma och pappa har tid att sitta och leka med honom i timmar. Super duper mysigt!!!


Idag har vi liksom igår gått upp tidigt, men så mycket man hinner med! Jag åkte iväg och jobbade några timmar och när jag kom hem igen fortsatte jag med städningen. Jag försökte skura bort kalket i badrummet, men jag lyckades då inte! Någon som har något tips på super medel mot kalk? Jag kan säga att badrummet nu är så rent att man nästan skulle kunna slicka på toalettstolen :P


Hjärtat la ut täckpapp idag så jag började med målningen. Hann kvistlacka två gånger och sedan grunda tak och snickerier i  Elliots kommande sovrum. Hoppas på att jag kan hålla det här tempot, då är sovrummet snart klart! Spacklade dessutom igen hål och tapetskarvar men spacklet tog slut.. Så jag får göra klart det en annan dag..


Nä, nu ska jag ta och väcka min drämmande hund för en sista sväng ute och utfodring av hästar..

Av Emily - 12 mars 2011 08:38

Har en vild liten kille häe hemma! Denna vecka har han kommit på hur man klättrar ur spjälsängen! Vilket då var mindre skoj för oss.. För inte vill man ligga still och kvar i sängen när man ska sova. Typiskt! Igår fick han iaf busa med Ida. Hon är så himla go´! Jätte, jätte duktig med Elliot! Så jag fick barnvakt =)


Igår hade jag fika besök nästan hela dagen. Lena och Stefan var här, Johanna, lea och Frank och sen Malin. Mellan fika besöke hann jag iaf med att städa och baka. På kvällen åkte vi till Micke och Camilla. Vi fick som vanligt super smarrig mat! Killarna meckade i garaget och vi andra tg det lugnt, eller jag fick chansen att ta det lugnt tack vare Ida! =)


Annars har det inte hänt så mycket denna vecka. Jag har mått lite risigt och det resulterade i ett besök på akuten en kväll. Men efter lite penecillin känner  jag mig lite bättre. Dessvärre vaknade jag med nackspärr imorse.. Suck, när ska turen vända!? Brännblåsorna börjar iaf lägga sig och gör inte ont längre.


Nä, nu är det på tiden att sötta fart!

Av Emily - 7 mars 2011 18:58

Efter en natt med knappt någon sömn har jag ändå lyckats få ihop en bra dag! =)


I morse efter att ha kört Nicole till bussen åkte jag och Lilleman till Sats. Men när jag väl kommer dit får jag se att MiniSats inte öppnade förrän efter en timma. Vi åkte en sväng till Ica Maxi för att fördriva tiden.. Och hittade, en bok till Lilleman och ett par solglasögon som han valde ut aldeles själv! :)


Väl tillbaka på gymmet sprang Elliot fram till MiniSats dörren! Han var så nöjd över att vara där. Jag träffade på en gammal arbetskollega och vi snackade ett bra tag innan jag gick ut i gymmet. Idag körde jag ett benpass, det känns nu kan jag lova! När det var dags att hämta Pluppas igen ville han minsan INTE följa med hem!


Väl hemma åt jag och Elliot lunch och sedan gick jag och la honom, men han ville minsann inte sova! Undertiden han var i sängen och inte kom någonstanns passade jag på att ta en snabbdusch. 


Eftermiddagen har spenderats i Cnetrum tillsammans med Lotta & Hugo och Sandra & Zacharias. Vi gick runt (läs: Jag släpade runt de andra :P ) och kikade på kläder, både till barnen och oss (mig:P) Det slutade med en mössa till Elliot från Lindex. Vi passade även på att fika, gott! Innan jag skulle åka hem sprang jag in på Cubus och hittade en kofta till mig, den var så fin.. Ibland, ja rätt ofta faktiskt, önskar jag att jag var rik.. Vi får väl se om koftan finns kvar när jag har pengar till den... :P

Av Emily - 6 mars 2011 21:27

Den här helgen har inte varit den roligaste. Ärligt talat ganska tuff..!


I fredags kväll åkte Wilda och jag har saknat henne enormt mycket! Det är jätte jobbigt! Men det tröstar att se och höra hur bra hon har det. Det var ju trots allt bästa lösningen för henne. Tydligen så älskar hon deras son och följer honom överallt!


I går pysslade jag med Corita och hon fick stå utan täcke vilket hon verkade uppskatta. Hon är så grisig i svansen och runt omkring den, brunst och bajs som inte går att borst bort. Längtar efter varmare väder så jag kan duscha henne!

På kvällskvisten åkte jag över till en gammal tjejkompis som fyllt år. detvar första gången jag var i deras lägenhet och den var så fin! Elliot röjde som bara den! 

Hannah, Ante och Micke åt med oss och efter det fick jag hjälp med tapetseringen i sovrummet. Eller tja.. Micke fixade det! Tusen tack!!!!!!! Så nuad  ärsovrummet klart!


Idag spenderades förmiddagen med att plocka ihop och flytta möbler. Herregud vad damm det var bakom sängen! Och hår mellan madrasserna, helt sjukt!!! Vi har inte fått ordning än men sängarna är flyttade och Nicoles byråer är ihopskruvade. Så det är en del kvar. Men inatt blir första natten i nya sovrummen.

Elliot och jag åkte iväg på dagen för att möta upp Victoria och Gabriell på Kaatcha i Tyresö. Det var en hit! Dit ska vi igen, snart! Så nu under kvällen har lille herrn varit liiite mer medgörlig :)


          


Juste, idag lyckades jag bränna mig ordentligt när jag stor vid spisen och gjorde lunch till oss alla.. Nu börjar äntligen svedan att försvinna.. Men jag har fått en massa fina blåsor ist.. =/ 

   Såhär ser min hand, underarm och bröstet ut efter incidenten i köket.. Sen har jag några till i ansiktet.. Och en stor brännblåsa på ena fingret efter att ha klantat mig med en ugnsplåt igår..



Av Emily - 4 mars 2011 22:26

Vi har bestämt oss för att byta ut våra sovrumsmöbler nu när vi ska byta sovrum. Dom vi har är det absolut inte några fel på men jag är ju som jag är... Möblerna tillhör serien Malm från Ikea och köptes in för max 2 år sedan.


Det är en sängstomme till en 160 säng

Huvudgavel som matchar

2 st byråer med 6 lådor

1 byrå med spegel högst upp


Alla möblerna är i färgen mellanbrun (liknar valnöt)


Intresserad?! Hör av dig så får du mer info! ;)

Av Emily - 4 mars 2011 22:15

Nu ikväll kom Wildas nya ägare och hömtade henne. En jätte härlig barnfamilj! Jag hoppas verkligen att hon kommer att trivas bra i sin nya familj! Men det känns tugnt, det är ju trots allt en familjemedlem! Trots att det bara gått någon timma sedan hon åkte är det tomt! Ja, vid denna tid brukar hon ligga och sova här i soffan bredvid mig och Smackie.. Men jag måste försöka tänka på att det var för hennes skull..


Under dagen harjag och lilleman varit på gymmet. Elliot lekte på MiniSats medan jag passade på att köra ett rygg pass. Tog även med axlar faktiskt.. Och så lite kondition. Det var sååååå skönt att vara där, rensa tankarna lite och få tid för sig själv! Ja, det låter säkert illa men man behöver det ibalnd som mamma! Vissa perioder mer än andra.. Elliot har varit lite påfrestande sista veckan. Han ska bäras omkring konstant! Han får inte igenom det och då skriker han, i timmar! Man får välja sina fajter men man vill ju inte att han alltid ska få som han vill. Jag tror vi känar på att göra som vi gör i längden men det är riktigt jobbigt att höra hans skrik! En annan sak som han blivit expert på den senaste veckan är att få upp våra barnsäkra grindar (så mycket fick man för att ha köpt dyra grindar som barn inte ska få upp..Suck!) En annan sak han kommit på denna vecka med är hur man klättar upp på köksbordet. Som ni kankse förstår är han en rikig vilding! Jag måste se till att aktivera honom konstant, då går det bra :P haha! Trots att det är jobbigt mellan varven med barn är det värt det! Han är det finaste, unerbaraste och bästa jag har!! Min lilla älskling!


Maja och Leo har varit här med oss ikväll till Smackis stora förtjusning! Hon och Leo har varit ute och lekt, länge länge =) Så nu ligger både hon och Zipper här bredvid mig i soffan som två slagna hjältar!

Av Emily - 3 mars 2011 20:37

Idag var lilleman inte på humör. Han har varit en gnällig knä unge :P Men alla har väl sådanna dagar!


Bakade bullar på förmiddagen. Dessvärre tog mjälet slut så jag fick kompletera med fullkornsmjöl. Och ja, det gick att äta men var inte riktigt lika goda som de brukar..


Jossan och Bettan kom förbi på en fika idag och jag fick en jätte fin bukett med tulpaner! Så härligt att se dom på köksbordet, lite vårkänslor i all denna snö.. Jag är bra sugen på att gå i ide tills våren kommit på riktigt. Är verkligen så fruktansvärt less på detta väder nu!! Ja, man blir nästan deprimerad!! =/


Mia åt med oss ikväll, trevligt! 


Corita fick bli av med ett täcke nu ikväll. Så jag får se imorgon hur vädret ser ut och om jag ska sätta på det igen.. Min stackars tjej skulle behöva lite extra kärlek i helgen.. Usch, jag har verkligen försummat henne sista tiden!! Hade det varit en "ridhäst" skulle jag nog ha lånat ut henne på foder, för hennes skull. Men nu är så det som det är och hon verkar nöjd och glad trots att hon mest skrotar i hagen...

Ovido - Quiz & Flashcards