Alla inlägg den 6 mars 2011

Av Emily - 6 mars 2011 21:27

Den här helgen har inte varit den roligaste. Ärligt talat ganska tuff..!


I fredags kväll åkte Wilda och jag har saknat henne enormt mycket! Det är jätte jobbigt! Men det tröstar att se och höra hur bra hon har det. Det var ju trots allt bästa lösningen för henne. Tydligen så älskar hon deras son och följer honom överallt!


I går pysslade jag med Corita och hon fick stå utan täcke vilket hon verkade uppskatta. Hon är så grisig i svansen och runt omkring den, brunst och bajs som inte går att borst bort. Längtar efter varmare väder så jag kan duscha henne!

På kvällskvisten åkte jag över till en gammal tjejkompis som fyllt år. detvar första gången jag var i deras lägenhet och den var så fin! Elliot röjde som bara den! 

Hannah, Ante och Micke åt med oss och efter det fick jag hjälp med tapetseringen i sovrummet. Eller tja.. Micke fixade det! Tusen tack!!!!!!! Så nuad  ärsovrummet klart!


Idag spenderades förmiddagen med att plocka ihop och flytta möbler. Herregud vad damm det var bakom sängen! Och hår mellan madrasserna, helt sjukt!!! Vi har inte fått ordning än men sängarna är flyttade och Nicoles byråer är ihopskruvade. Så det är en del kvar. Men inatt blir första natten i nya sovrummen.

Elliot och jag åkte iväg på dagen för att möta upp Victoria och Gabriell på Kaatcha i Tyresö. Det var en hit! Dit ska vi igen, snart! Så nu under kvällen har lille herrn varit liiite mer medgörlig :)


          


Juste, idag lyckades jag bränna mig ordentligt när jag stor vid spisen och gjorde lunch till oss alla.. Nu börjar äntligen svedan att försvinna.. Men jag har fått en massa fina blåsor ist.. =/ 

   Såhär ser min hand, underarm och bröstet ut efter incidenten i köket.. Sen har jag några till i ansiktet.. Och en stor brännblåsa på ena fingret efter att ha klantat mig med en ugnsplåt igår..



Ovido - Quiz & Flashcards