Alla inlägg den 4 mars 2011

Av Emily - 4 mars 2011 22:26

Vi har bestämt oss för att byta ut våra sovrumsmöbler nu när vi ska byta sovrum. Dom vi har är det absolut inte några fel på men jag är ju som jag är... Möblerna tillhör serien Malm från Ikea och köptes in för max 2 år sedan.


Det är en sängstomme till en 160 säng

Huvudgavel som matchar

2 st byråer med 6 lådor

1 byrå med spegel högst upp


Alla möblerna är i färgen mellanbrun (liknar valnöt)


Intresserad?! Hör av dig så får du mer info! ;)

Av Emily - 4 mars 2011 22:15

Nu ikväll kom Wildas nya ägare och hömtade henne. En jätte härlig barnfamilj! Jag hoppas verkligen att hon kommer att trivas bra i sin nya familj! Men det känns tugnt, det är ju trots allt en familjemedlem! Trots att det bara gått någon timma sedan hon åkte är det tomt! Ja, vid denna tid brukar hon ligga och sova här i soffan bredvid mig och Smackie.. Men jag måste försöka tänka på att det var för hennes skull..


Under dagen harjag och lilleman varit på gymmet. Elliot lekte på MiniSats medan jag passade på att köra ett rygg pass. Tog även med axlar faktiskt.. Och så lite kondition. Det var sååååå skönt att vara där, rensa tankarna lite och få tid för sig själv! Ja, det låter säkert illa men man behöver det ibalnd som mamma! Vissa perioder mer än andra.. Elliot har varit lite påfrestande sista veckan. Han ska bäras omkring konstant! Han får inte igenom det och då skriker han, i timmar! Man får välja sina fajter men man vill ju inte att han alltid ska få som han vill. Jag tror vi känar på att göra som vi gör i längden men det är riktigt jobbigt att höra hans skrik! En annan sak som han blivit expert på den senaste veckan är att få upp våra barnsäkra grindar (så mycket fick man för att ha köpt dyra grindar som barn inte ska få upp..Suck!) En annan sak han kommit på denna vecka med är hur man klättar upp på köksbordet. Som ni kankse förstår är han en rikig vilding! Jag måste se till att aktivera honom konstant, då går det bra :P haha! Trots att det är jobbigt mellan varven med barn är det värt det! Han är det finaste, unerbaraste och bästa jag har!! Min lilla älskling!


Maja och Leo har varit här med oss ikväll till Smackis stora förtjusning! Hon och Leo har varit ute och lekt, länge länge =) Så nu ligger både hon och Zipper här bredvid mig i soffan som två slagna hjältar!

Ovido - Quiz & Flashcards