Alla inlägg den 12 april 2011

Av Emily - 12 april 2011 16:11

Idag vet jag inte vart tiden tagit vägen! Visserligen fick jag sova lite längre än vanligt men när Lilleman vaknade var detfull fartsom vanligt igen =)


Efter att ha ätit frukost försökte jag städa undan lite i köket vilket gick sisådär! Elliot var överallt och ingenstans! Upp på bordet, i fönstren, hängde i taklampan och klättrade på barstolarna. Så nu har han smakat på hur svartpeppar smakar (vilka grimaser!) Men så går det om man envisas med att hälla ut karet och slicka på innehållet.. Tillslut gav jag upp, klädde på oss och begav oss mot gymmet.


Vi mötte upp Lina och Joline som skulle provträna med oss. Jätte skoj med sällskap! men uscha så ringrostig jag är!! Jag ska väl inte påstå att jag tränar speciellt hårt nu:P Det börjar bli rätt tugnt  + att jag har foglossning... Men att röra på sig är bara nyttigt annars kommer jag stelna till överallt!


Efter vårt pass åkte vi och mötte upp Dennis och envän till honom. De var på Pizza Hut, tror ni jag var nöjd med lunchen?! Shit, vad gott det var! Dock inte så nyttigt, men vafan, det är väl därför man tränar?! :D


Elliot somnade i bilen hem så nui  har jag  bara passat på att vika tvätt och plocka undan här hemma eftr tornadon som varit...


Ha en fortsatt trevlig dag/kväll, det tänkte iaf jag ha! :)


Ovido - Quiz & Flashcards