Alla inlägg den 10 april 2011

Av Emily - 10 april 2011 22:32

Tänkte se om det finns något intresse för vår vagn, en City Elite. Är verkligen super nöjd med den men måste ha en syskonvagn.

Vagnen är svart och i bra skick. Det är 3 punkteringsfria hjul, låsbart framhjul.

Sufletten är längre än en vanlig och skyddar bra mot både regn och solsken. Det finns två "titt-luckor" i sufletten. (Du ser barnet även om sufletten är uppfälld) Det finns även två vetilationsluckor på sidorna av  sufletten. 

Sätet är vadderat och ställbart och går att ha i fullt liggläge. Det finns även en ventilationslucka vid huvuddelen, kanon varma sommardagar!

Vagnen är jätte smidig att fälla ihop! 

Stor varukorg och smarta förvaringsfickor.


Det följer även med en bricka, myggnät, en dyna och regnskydd till vagnen.

Pris: 5500:- (Vi har betalat ca 7300:-)


 

Dynan(dålig bild)

 

Av Emily - 10 april 2011 22:24

Idaghar vi varit ute en del och fixat här hemma. Nu är staketet till hästarna fixat, tråden är spänd och en del isolatorer är bytta. Badkaret är skurat och påfyllt. Jätte skönt att slippa alla dessa vatten dunkar! Gräsmattan är krattad och de gamla ute möblerna fram tagna. Men det är mycket kvar innan det ser bra ut här hemma..! 


Elliot fick nya leksaker att ha ute idag. Jag fick ett pressentkort på babyland när jagfyllde år som jaghar utnyttjat idag. Lillemannen fick en skottkärra, hink, spade, kratta, traktor och ett litet flygplan. Vihar även varit och kikat på barnens hus. Herregud vad stort det var!!!


Viåkte iväg ensväng till några vänner på Lidingö och på hemvägen blev det donken. Väl hemma väntade gäster. 


Med andra ord har det varit en riktigt trevlig dag, dock med en hel del värk! Men men:)

Ovido - Quiz & Flashcards