Alla inlägg den 26 januari 2011

Av Emily - 26 januari 2011 21:32

Igår kväll när jag trodde att jag skulle få en lugn kväll hade jag fel! Elliot vaknade en liten stund efter det att jag lagt honom. Jag hör hur det hostar till och då springer jag upp. Han hade kräkts ner hela sig själv och även sängen. Det  var bara att ta upp honom, tvätta av och byta alla sängkläder. Tur att vi har dubbla uppsättningar med täcken och kuddar! Efter att ha kräkts la jag ner honom igen och hoppades på att han skulle sova lite. MEN så fel jag hade! Han spydde igen! Denna gång var det bara att ställa honom i duschen! Efter det vågade jag inte lägga honom igen så han fick vara uppe. Vi satt och gosade i soffan en stund men sedan fixk han ny energi och började leka. Efter någon timma fick han lov att sova igen och denna gång gick det bra! Tack och lov! Jag hatar kräks.. Usch, så himla vidirgt! Tur att det är ens egna barn, då går det iag liiiite bättre!


Idag skulle jag hjälp farmor till tandläkaren men jag lyckades få pappa att köra eftersom jag inte ville att farmor skulle bli magsjuk (om det nu var det han hade) Det blev en lugn hemma dag för oss. Jag har städat och dammat. Till lunch åt vi pannkakor och Elliot fick i sig 1½ pannkaka med lite grädde.


Mia och Awe åt med oss idag. Blev ugnsstekt falukorv och mos. Mia och jag skulle egentligen rida men det blev inte av... Vi var bara nere och klappade lilte på dom och flyllde nytt vatten. Under dagen då det var ljust passade jag på att mocka ur skjulet och ta lite i hagen. Usch, jag ser då inte fram emot att det ska töa! Tänk vad hagen då ska se ut! Men, då har jag ju något att göra :P


Nu på kvällen har jag varit iväg och storhandlat på Willys. Skönt att ha det avklarat. Tack och lov var det inte mycket folk, det är hemskt att handla då det är mängder av folk tycker jag!


Juste, sorry om det inte kommer upp bilder. Hittar inte min laddare till digitalkameran! =S


Nu är det dax att ta en dust med tvätthögen.. Suck!


Tjingeling!



Ovido - Quiz & Flashcards