Alla inlägg den 23 januari 2011

Av Emily - 23 januari 2011 11:31

Mitt hjärta har varit i fjällen och jag och Lilleman har varit ensamma hemma. Allt har gått bra och det har faktiskt varit rätt skönt att ha lite tid för sig själv och umgås med vännerna. Trodde nog att det skulle vara jobbigare än vad det varit. Det är tots allt nyttigt at få sakna varandra lite!


I torsdags var jag på kliniken. Lena var snäll och hjälpte mig och allt gick bra. Corita var lite motvillig till att gå in i transporten när vi skulle iväg men det var bara att vara bestämd så gick hon in, dock lite motvilligt. När vi skulle hem igen gick hon lydigt in på en gång vilket var skönt! Så nu har min gamla tant nya skor, broddar och sulor :)


Efter att ha åkt och lämnat tillbaka transporten jag hyrde åkte jag förbi och storhandlade. Sen tillbringades kvällen här hemma. Hannah kom förbi och åt med mig och Elliot.


I fredags hämtade jag Hogges syster på Arlanda. Det blev till att gå upp tiiidigt! Vi åkte hem hit och fikade och efter det åkte de hem till sig. Det var en kort visit men riktigt roligt att se dom! Ska lägga upp bilder sen på vad Pluppas fick! (Det var ett par jätte fina Lundmyr skor och en keps, två fina t-shirts och ett motorcykel pussel) Jag och hjärtat fick varsin god parfym och de stor ungarna har också något här som jag inte tänker avslöja än.. ;)


På dan åkte jag och Elliot till Lotta och lilla Hugo för en fika. Sandra och Zacke var där och även två till mammor och deras barn. Lotta bjöd på en jätte god paj! Sen promenerade de andra till babyland och jag tog bilen eftersom jag inte hade barnvagnen med (dum som jag var!) Vi kollade runt lite där och jag köpte två Tommy Tippie tallrikar med underlägg (50% var det på dom till min stora förtjusning!) och ett par tjocka tumvantar som förövrigt också var nedsänkta! Ibland ska man ha tur!


På kvällen var det tjejmiddag med mina gamla stall vänner. Vi ses inte så ofta men vi har himla skoj när vi väl ses! Jag gjorde grekisk pytt i panna vilket gick hem. Gjorde det enkelt för mig och bjöd bara på choklad pudding till efterrätt. Vi snackade om allt mellan himmel och gjord och hade det trevligt hela kvällen! Agge sov kvar här och vi bara latade oss på förmiddagen därpå. Hon har hjälpt mig så mycket! Vilken avlastning ;)


Under lördagen åkte vi till 73:an och kikade lite, gick på apoteket och handlade en blomma till kvällen. Lena, Bettan och Lina kom hit och åt med mig. Gjorde köttfärslimpa med potatis och sås. Sen gjorde vi oss iordning. Bettan var Robbin Hood, Lina var Mimmi Pigg, Lena var Cruella De Vill och jag var Snövit, Elliot var min dvärg :) Jag kan inte påstå att jag la ner mycket tid på min utklädnad men de andra var jätte fina! Vi åkte hem  till Emily som fyllde år och var kvar där halva kvällen. Himla trevligt! Dock var hemresan inte fullt så trevlig, Elliot var övertrött! 


Med andra ord, jag har haft en härlig helg!!!



 

Ovido - Quiz & Flashcards