Alla inlägg den 2 januari 2011

Av Emily - 2 januari 2011 13:59

Jaha, tiden bara rinner iväg! Det nya året har redan kommit igång..

 

Själv nyårsaftonen var lugn vilket jag uppskattade och även djuren. Mia och Awe åt tillsammans med oss. Räkcocktail till förrätt, potatisgratäng och inbakat fläskfile´med svampsås till varmrätt och Pannacotta till efterrätt. Enkelt och gott :) Hundarna fick pannkakstårta av Awe vilket uppskatttades! Leo slukade sin i ett naffs och Smackie var inte sen på att stoppa i sig sin heller!

 

Vid tolvslaget låg vi i soffan och jäste! Hua, så mätta vi var!!

 

Det var himla skönt att vara hemma tillsammans med alla djuren och tur var väl det som det small runtomkring oss! Tack och lov var ingen av djuren vettskrämda, men det är bättre att ta det säkra före det osäkra.

 

N kom hem under kvällen med, kul att ha henne här på nyår! :) Det brukar annars vara en viktig kväll att vara ute på..

 

Igår var jag och Mia ute och red i den härliga snön. Vi tog en skön skrittur tillsammans men det märktes att hästarna var trötta! Antagligen har de väl inte fått så mycket sömn under nyårsnatten... Idag var jag och Corita ute på en tur alldeles själva. Det var mysigt! Att ta allt i sitt eget temp och bara sitta och njuta och rensa tankarna på hästen. Hon var himla pigg idag och gnäggade efter andra hästar. Det tacktades en del och hon försökte göra lite krumsprång med. Vi som bara skulle ha skrittat tog lite trav för att lugna ner Corita lite men det gick minsann inte. Det slutade med att vi tog en låång och härlig galopp i den djupa snön. Efter det var hon nöjd!!

 

Nu ska jag iväg och jobba lite. Smackie ska få följa med och hålla mig sällskap :)

 

Ha det gott!

Ovido - Quiz & Flashcards