Alla inlägg den 25 februari 2011

Av Emily - 25 februari 2011 12:10

Efter några veckors förskylning är Elliot äntligen bra. Hade nästan glömt hur vild han kan vara :P


Denna vecka har vi varit på gymmet. Lilleman har haft jätte skoj på MiniSats och inte alls velat gå hem. Det känns positiv! Hoppas på att det håller i sig nu!


Vi har även träffat Johanna, Frank och deras familj. Vi var där och var ute och gick med hundarna och fikade. Den dagen var Smackie en riktigt bitch!! Hon visade tänderna för både den ena och andra (hundar) En stackars vovve fick en hårtuss avsliten. Tur att inte Cocco och Iza brydde sig speciellt mycket. Smacke följde med in till Johanna och doggsen efetr promenaden. Visst var hon jobbig inne men visade inte tänderna iaf.. Den dagen när vi kom hem var Mia här med Leo och Maja, till och med Leo fick se Smackies gula tänder! Som sagt, hormon kossa! Lik sin matte kankse... :P


Sen har vi även träffat Lotta och lilla (som börjar bli stor!) Hugo en snabbis. Hoppas på en längre träff nästa gång! Även Sandra och Zache träffade vi. Sandra och jag var hemma hos henne och grabbaarna lekte. Det fikades och latades i soffan-Skönt!


Idag körde hjärtat till jobbet tidigt på morgonen och jag höll verkligen på att somna på hemvägen. Usch, så trött jag var! Hade tänkt handla på hemvägen men insåg att affärerna inte hade öppnat än så vi åkte hem till alla djuren en sväng. Efter en stoooor kopp kaffe och lite dextrosol kände jag mig så pass pigg att jag kunde köra bil igen. Åkte till Coop och handlade lite mat, kattsand och annat smått och gott. Elliot var en riktigt vilding i vagnen och ville ABSOLUT inte sitta ner still. När jag väl var klar var jag svettig! :P


Passade på att rengöra Nemos bur och skura kattlådorna när jag kom hem och Elliot sov. Ska dra ett varv med damsugaren när han vaknar igen. Snart kommer Tia på besök för en fika, hämtning av hästgrejjor och lämning av ett av mina täcken som Poppan hade..


Trevlig helg!

Ovido - Quiz & Flashcards