Alla inlägg den 20 februari 2011

Av Emily - 20 februari 2011 21:49

Denna helg har vi fått hjälp med ett av rummen. Micke har varit kanon snäll och gjort klart en massa där inne! Märks att han gjort det några gånger innan.. haha, det han gjort nu i helgen hade nog tagit minst en vecka för mig..! Så tusen tack!!! Nu är det tapeter som ska upp på fondväggen och sen ska några till lister målas för sista gången. 


Sen har jag även tagit en lugn ridtur i det fina vädret tillsammans med Mia. Mysigt men kallt! Corita var nog mest nöjd på tillbaka vägen. Det är nog tur att jag har henne just nu även om jag saknar att rida "ordentligt". Hon är så tacksam för hur hon har det nu. Skrota i hagen, bli lite borstad då och då och komma ut på en skrittur eller promenad någon gång ibland. Jag vet att det inte är det optimala, hade ju egentligen velat hålla igång henne bättre men hon blir så "knackig" i benen då.. 


Igår bjöd vi Micke och Ida på middag som tack för hjälpen. Gjorde skinkstek med kokt potatis och sås. Idag åt jag och hjärtat hemma gjorde pizza. Hade dock varit lat och testat köpa fördig deg och tomatsås vilket var mindre lyckat kanske. Funkade men det är mycket godare att göra själv och dessutom är det ju enkelt att göra det själv. men nu har vi iaf testat ;)


Idag fick jag med mig lilla familjen ut på en långpromenad i det underbart fina vädret. Jätte härligt!! Elliot fick åka pulka som hans pappa drog. Smackie var jätte nöjd och jag med, det är ju så skönt att komma ut och dessutom få lite kvalitetstid tillsammans! Efter en timma i pulkan somnade lilla Pluppen och verkade sova riktigt gott. Det såg verkligen skönt ut att ligga nedbäddad i åkpåsen med alla kläder i pulkan!


Jag och Elliot har även varit och fikat hos min farmor i helgen. Mysigt att träffa henne. Hon är ju så glad i barn! 


Nä, nu är det natta dax för pollarna i hagen! 


Höres!


Juste, en sak till. Nu ikväll stod det en kaffe kopp på vardagaumsbordet. Elliot hittade den såklart och började göra precis som sin pappa. Han rörde ner socker i låtsas kaffet och sedan drack han lite. Det är svårt att återberätta men jag satt bara och log! Han var såååå lik sin pappa! Haha! :)

Ovido - Quiz & Flashcards