Alla inlägg den 25 juni 2011

Av Emily - 25 juni 2011 11:55

Äntligen kom vi iväg till Mia & Awe´s nya hus! Dom bor otroligt fint här! Jag är riktigt avis! Större delen av huset har dom målat om och gjort iordnig under de senaste månaderna så allt är topp frächt!


Än så länge har vi hunnit med och träffa Mias vänner sen innan, som är väldans trevliga! Vi har firat midsommar och åkt gammeltraktor med flak - Supermysigt! Smackie har lekt med hundarna mest hela dagarna och varit ritkigt, riktigt trött om kvällarna! Jag var iväg och träffade Star och Smackies syskon! Det var ju så otroligt kul och träffa henne igen! Alla 3 hundarna mådde bra här ute på landet. Det var ju ca 1 år sedan jag träffade Star sist, denna gång tror jag inte hon kände igen mig. Kändes skönt samtidigt som det var jobbigt.. Det måste betyda att hon har det bra iaf! =)

Vi har varit på "sajtesing", grillat och bara haft det otroligt bra! Jag har blivit riktigt bortskämd, riktig semetser!! Juste ja, Mia och jag var iväg och kollade affärer en dag med och jag fick äntligen gå på Dollar Store som jag tjatat om i många år..! Det var hur länge sedan som helst jag var inne på DS sist..


Det börjar närma sig hemresa och jag vill inte alls!! Jag får helt enkelt se till att komma hit snart igen! ;)


Sen har jag sett mitt drömhus med!! Stoor fin kåk, stall och ridbana. Där vill jag bo!!!


Ovido - Quiz & Flashcards