Alla inlägg den 12 juni 2011

Av Emily - 12 juni 2011 23:10

Lördagen spenderades i skuggan och inne. Man ska inte klaga över det fina vädret men jag tyckte et var lite väl svettigt... Hade säkert varit kanon skönt att ligga å stranden men så långt kom vi inte.. Åkte istället och handlade blommor och planterade dessa på kyrkogården. (Tackar gudarna för klima/AC!!!) Ändrade om och öppnade upp i hagen här hemma med så att hästarna kan beta ner det sista gräset innan det är dags för dom att åka på bete.

Under kvällen var vi hos några grannar och grillade.


Idag har det röjts en hel del här hemma. Nu är lekstugan tömd och snart klar för lek och bus. Snart är sandlådan på plats och tanken är att vi ska sätta upp en gunga på tomten med. Blir som ett "lekhörn" på tomten när allt är klart vilket kommer bli super!! :D Jag och H hjälptes åt att måla Elliots rum (lagom varmt var det att stå och måla inne i det fina vädret..) Ett lager till och sedan upp med tapeten på fondväggen, längtar tills vi blir klara!! Tvättmaskinen har gått varm under dagen med..

Kvällen spenderades hemma hos Sanna som fyllt år. Det var Sanna, Helena och jag - myys! Fick även se Sannas lgh för första gången, jätte fin var den och låg bra på söder. Vi åt kyckling med sallad och vitlöksbröd vilket var smaskens!

När jag kom hem igen fick vi trevligt besök :)


Nu snart är det dags för sängen!

Tjingeling!

Av Emily - 12 juni 2011 23:04

Gotland

             

Hemma & kör hoj

 

Klätt på sig själv och beundrar sig i den smutsiga spegeln..

 


Badar i baljan på altanen en varm dag

 

Klipper gräs med pappa (en av få gånger han kan sitta still)

 

Kataach

 

Fina kissarna

 

Bästa vovven

 

Å en fet mage.. 

 

Ovido - Quiz & Flashcards