Alla inlägg under november 2010

Av Emily - 16 november 2010 21:55

            

Av Emily - 16 november 2010 21:46

 Idag var jag och tränade igen! Elliot var ¨på MiniSats och lekte undertiden. Han blev tydligen rädd för en ballong och en boll. Jätte lustigt! Jag körde ett lättare pass med kondition och ben.

 

Vi åkte hem och åt lite lunch och tog oss en dusch innan vi for iväg igen. Vi åkte till Hannah och fikade. Elliot låg och sov ett bra tag men när han väl vaknade var det fullt ös igen :)


När jag åkte från Hannah plockade jag upp farmor på vägen och vi åkte till mamma och pappa på en försenad farsdag middag. Maten var så god!! Nu, några timmar senare sitter jag och är fortfarande proppis!

Av Emily - 15 november 2010 20:55

 Hej hopp!

Idag har det inte hänt mycket alls.. Jag hade egentligen tänkt träna men jag kände att jag var tvungen att vänta en dag till för lillemans skull.. Men imorgon så hoppas jag på att kunna träna! :)

 

Jag träffade en tjejkompis uppe i centrum och vi gick runt och kikade lite och åt lunch tillsammans. Hittade ett par strumpbyxor till Pelliot med Nalle Puh på.

 

Jag och lilleman har varot själva nu på kvällen. Gjorde kyckling wook till oss båda vilket gick hem! Elliot har nog aldrig ätit så mycket som han gjorde idag till middag! Han är ju som sagt lite kräsen och framför allt dålig på att äta. Han har inte riktigt ro att sitta still och äta.

 

Ska snart ner till pollarna och göra klart till dom för natten och ta en liten promiss med Smackie. Hon har vägrat vara ute idag! När jag gick ut med henne satte hon sig precis utanför dörren. Jag fick tillslut bära iväg henne för att hon skulle kissa. Då var det eftermiddag! Min hund är visst väldigt duktig på att hålla sig!


Tja, nu finns det inget mer att skriva om..

Ha en trevlig kväll:)

Av Emily - 14 november 2010 20:08

I fredags kom Jessica och hennes söta lilla son och Lena hit på en fika. Jessica har jag inte träffat senvi stod i samma stall så det var super skoj att träffa henne igen! Jag hade slängt ihop kladdkakemuffins och kokostoppar innan dom kom. Jag hade tänkt att jag skulle bakat en satts med bullar men fick se att jag inte hade vete mjöl så det räckte så jag fick klura ut något annat :)

 

På kvällen kom det förbi en massa vänner så vi käkade tacos tillsammans! Jag är så glad att vi har så många fina vänner!  

 

I lördags tog jag och Mia en ridtur tillsammans. Vi hittade ett gäng stockar i skogen som vi red över. Hästarna tyckte det var super skoj och det gjorde även vi! På kvällen var vi på inflyttningsfest hos fina vänner. Jätte trevligt men vi åkte hem tidigt för alla djuren ville ha mat och Elliot behövde sova eftersom han varit sjuk.. Men det var trevligt så länge det varade!

 

Idag har vi varit iväg tillsammans med ett gäng vänner på Monster Jam och sedan åkte vi till Texas Long Horn och käkade middag.Jätte mysigt och trevligt! Kul att komma ut och göra något annorlunda :) När vi var iväg fick Elliot och Smackie vara hos sin mormor och morfar. De hade haft det så bra! Nu ligger båda två och sover och det säger ganska mycket! :)

 

Nu ska jag gå ner och göra klart hos hästarna för natten!

 

Hoppas ni haft en lika trevlig helg som jag! :) Tjingeling!

Av Emily - 10 november 2010 22:37

Idag hade vi snickarna här igen. Nu har äntligen staketet till trappan kommit upp och även en till grind! Underbart!!!

 

Jeanette och Andine var här och åt lunch med oss och sedan begav vi oss till Farsta C för lite shopping! Hittade äntligen (!) ett par strumpbyxor med halkpluppar på under fötterna. Inte kanon snygga men funktionella! Har någon ett bra tips på vart man kan hitta strumpbyxor med halkpluppar till killar får ni gärna hojta till!! Passade på att unna mig själv lite med(har nog gjort det lite väl mycket sista tiden dock). Jag köpte iaf en svart kjol som är hög i magen, ett linne med spets i ryggen och en långärmad tröja i spets. Tänk vad bra jag kan må av att få handla lite :P Rätt illa egentligen när man tänker efter.. Men vafan!

 

Elliot har precis vaknat igen.. Han grät i säkert två timmar när han skulle sova och nr han väl somnat sov han i kanske 30 min. Något är fel, men vad? Visst är han förskyld men jag börjar undra om han kan ha ont i öronen eller någon annan stanns.. Såhär ledsen brukar han aldrig vara. Jag tycker det är skitjobbigt när han inte mår bra!! Det gör ont i hela mig!

 

Nu blir det till att vanka lite till med lillkillen.. Godnatt!

Av Emily - 8 november 2010 21:59

Har varit en lugn dag idag, Jag och mamma tog en promenad tillsammans i det fina vädret. Men kallt var detckie i djuraffären! Vi såg istappar i en bäck, tyvär var kameran inte med..

 

Efter en fika och lite mellis till lillkillen åkte vi för att lämna mamma och sedan bar det iväg till centrum.

 

Jag var iväg för att hämta selen till Smackie i djuraffären sm jag väntat på. Dessvärre passade den inte när jag kom hem och provade den. Nackdelen med sånna här raser, det är svårt att hitta selar som sitter riktigt bra. Jag får byta den mot en större stl trots att den är liiite för stor..

 

Jag köpte en ny mössa till Pluppas med. En tjock som går att knyta under hakan. Den är blå med tiger på :) Sen fick Elliot en ny fleece overall med windstopper typ i, fyndade den på REA faktiskt :) Jag köpte nya örhängen til mig själv med. Ett gäng med nya pluppar eftersom jag hela tiden tappar dom!

 

Tobbe kom förbi lagom till middagen och gjorde oss sällskap - Trevligt! Jag gjorde grekiska biffar med oliver, paprika, soltorkade tomater och basilika i. Till det blev det bulgur och en röra med fetaost och vitlök.

 

Ska hoppa ner i ett vamt bad snart och sedan lägga mig i sängen. Imorgon blir det till att gå upp tidigt för då kommer "lilla" söta Leo och ska vara här medans hans husse och matte jobbar :)

 

Ha en trevlig kväll!

Av Emily - 8 november 2010 11:28

                                                              

Av Emily - 8 november 2010 10:57

Vi har haft en trevlig helg trots att lillkillen varit dålig. Farmor/mamma/Svärmor var här och hälsade på vilket var väldigt trevligt! Dessvärre har det inte blivit mycket sömn tack vare Elliots förskylning.

 

I fredags blev det tacos till middag. I lördags åt vi stek på rostbiff, hasselbackspotatis och kantarell sås och en förättsmacka med tonfiskröra på. Det har även slunkit ner en held del kakor, bullar och godis samt lite chips denna helg. Så nu har iaf jag ätit för en hel vecka tror jag!

 

I går kväll åkte i tillsammans med Ludde, Mari och deras barn och Tobbe till Pizza Hut och åt. Jätte gott var det och mysigt var det där inne! Helt klart värt att åka dit fler gånger :)

 

Hade hoppats på att få träna denna vecka med men vi får väl se hur det blir med Lilleman. Jag kan ju inte lämna in ett sjukt barn på miniSats, det är nog inte speciellt populärt! Men jag fick iaf en ordentlig skogspromenad i lördags tillsammans med Mia och alla doggsen. Mia var snäll och hjälpte mig plocka trattisar till såsen. Vi fick ihop en hel del så nu har jag en massa att ta reda på samt att Solwieg fick ta med sig en hel del hem :)

 

Idag ska jag se till att ta en långpromenad igen! Kan jag inte träna kan jag iaf försöka röra lite på fläsket :)

Ovido - Quiz & Flashcards