Alla inlägg den 31 januari 2012

Av Emily - 31 januari 2012 22:00

Igår var jag med Elliot hos läkaren. Jag hade tagit ledigt från dagis för att vi skulle få lite kvalitetstid efter.


När vi kom hem åt vi lite lunch och sedan klädde vi på oss för att gå ut med hunden och åka pulka. Vi mötte upp Kristin med hundarna och sedan tog vi oss en skogspromenad. Det var rätt tugnt att ha Wigge på magen i bärslen och Elliot i pulkan. Men Smackie fick dra Elliot så det underlättade lite iaf. Det tog inte lång tid förrän Elliot tröttnade på att sitta still i pulkan och ville gå själv. Det tog sin lilla tid och det blev till att gå in på en del "sidospår" för att hämta Elliot. Men vi var iaf ute i över två timmar, så frisk luft och motion fick vi iaf! :)


Elliot börjar bli så himla stor! Han lär sig fler och fler ord och sätter ihop mer ord till meningar. Jag tycker det händer saker varje dag med honom just nu! Men humör har han, busungen!


Även Wigge börjar bli stor. Vi har börjat lite smått med smakportioner och han är mer intresserad av mat än vad Elliot var när han var liten. Men så är Wigge en liten "budda" med!

Än så länge har han fått smaka banangröt, vilket han tycker är gott och äter numera en hel portion själv. En annan sak är banan vilket även det gick hem. Igår kokade jag potatis och palsternacka som jag mosade tillsammans med en klick smör, lite grimaser blev det men han fick i sig lite iaf. Idag fick han potatis/palsternacka pure´ igen och åt ett antal skedar glatt. Hoppas det kommer fortsätta såhär bra, skönt om iaf en av grabbarna kan äta ordentligt!


Wigge har även börjat försöka ta sig fram när han ligger på golvet. Än så länge rullar han mest runt och hasar sig bakåt. Men härom dagen hävde han sig upp på tårna och armarna (såg ut som han stod i plankan) och sedan försökte han sätta ena benet under sig. Så snart så... När Elliot var lika gammal som Wigge är nu kröp han, men han var tidig.


Lite annat som hänt senaste tiden:

Igår var jag iväg och red en kompis höst vilket var skoj!

Vi har firat mammas födelsedag med en middag hemma hos dem. Jag tycker det är lite mysigt att samlas hela familjen och äta tillsammans och umgås.

Efter att ha varit förskylda i över tre veckor hoppas jag snart på att kunna återgå till det normala och börja träna igen, saknar det!

Tja, dagarna rullar på och det händer en massa.. Vi får se hur allt artar sig nu..


Gokväll! ;)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Elliot

 

Wilgot

 

Hjärtat

 

Nicole

 

Kid

 

Zakina

 

Corita

 

Zipper

 

Iris

 

Nemo

 

Senaste inläggen

Gästis

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012
>>>

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards