Alla inlägg den 22 maj 2011

Av Emily - 22 maj 2011 20:45

I fredags fyllde det stora hjärtat år. Så under fredagen handlade jag och bakade. Efter att ha stått upp nästan hela dagen var jag lite lagom svullen på kvällskvisten :p Nu börjar jag verkligen få mycket vätska i kroppen..!

Kvällen tillbringades med alla barnen och goda vänner :)


I lördags var det full rulle igen. Lilleman ville då inte sova på morgonen så det blev till att gå upp tidigt! Under dagen fixades det en del på tomten, gräsmattorna klipptes och jag grävde bort björnlokan som ovälkommet tittat upp..  Satte även ner vinbären och krusbären som Hogge fått dagen innan :)

Åkte en sväng till affären med och handlade mer kött till kvällen.. Självklart glömde jag köpa mer potatis så det blev lite snålt på den fronten till middagen. Micke och Camilla med familj och Tobbe kom och gjorde oss sällskap till maten vilket var mycket trevligt! Jag fick en super duper bra handcreme av dom, tack!=)


Idag har det varit full fart med. Elliot ville inte sova i morse heller så idag är jag trött! Sena kvällar, tidiga mornar och fullspäckae dagar. Kul men krävande! Idag kom min familj och firade Hogge. Han fick en dynbox till våra nya fina dynor! Nu börjar det likna något på altanen. Lite mer blommor och en ny parasollfot, sen får det duga för i år..


Nu på kvällen har jag varit nere hos hästarna ett bra tag. Skönt med lite egen tid ibland! Corita fick sig en välbehövd dusch! Hon hade brunst längst hela benen och i svansen, mitt lilla äckel :P Sen betade vi ett bra tag med gav upp när myggen blev alltför jobbiga.


Nu är det lite kvällmys och sen ska jag krama min sköna tempur kudde! :D

Ovido - Quiz & Flashcards