Alla inlägg den 11 maj 2011

Av Emily - 11 maj 2011 08:58

Igår tog jagvår promenad här på hemmaplan ist för att åka iväg för en promiss. Jag tänkte jag skulle kika på fölen som kommit nere på gården. Trots att vi gick tidigt tyckte Smackie det var varmt. Jag hade vatten med mig till henne men det ville hon inte ha.. Promenaden blev inte lång men när vi var påväg hem la sig Smackie i en dikesslänt och vägrade gå hem!! Det är så typiskt henne! Efter lite lirkande kom vi iväg iaf.. När vi kom hem badade hon i bäcken och drack vatten, hon fick även ett "dampryck"


     



Dagen tillbringades i solen. Elliot busae omkring och vi lekte med vattenflaskor och vattenkannan. Det var så varmt att jag faktiskt satte på mig bikini för första gången i år (Tur att vi bor i skogen :P) När sen kvällen kom hade jag bränt mig på magen och framsidan av låren men magen var värst. Kanske för att den sticker ut liiiite mer än vanligt just nu.. Men vad härligt det är att få lite färg, man känner sig så mycket frächare!


Kvällen tillbringades tillsammasn med Lena och Bettan hemma hos Bettan. Bettan bjöd på mat och fika och vi satt och pratade skit.. Jätte mysigt!! 





Här kommer en bild eller två som togs för någon månad sen.

     

Ovido - Quiz & Flashcards